Assemblea popular d’Hostalric i pobles veïns

 

 

 

    ASSAMBLEA D’INDIGNATS

    D’HOSTALRIC i POBLES VEÏNS

Som un col·lectiu obert, ubicat a Hostalric i rodalies, format per persones treballadores, amb ocupació o sense, estudiants, pares i mares, gent gran i gent jove, de diversos països i cultures, amb un mateix propòsit que ens uneix:

Construir una societat justa, lliure i amb un dret real de decisió sobre les coses que ens afecten en les nostres vides, tant individualment com col·lectivament.

A dia d’avui ens topem amb la crua realitat del fracàs d’un sistema insostenible, on les desigualtats, la injustícia i la pobresa són cada cop més i més presents. On la irresponsabilitat de polítics i la voracitat d’una classe dominant encapçalada per la banca i les grans corporacions prenen les decisions, emparats amb la legitimació de l’actual sistema democràtic.

MANIFESTEM que:

Volem tenir el dret a decidir, a participar, a aportar i a compartir mitjançant un model assembleari apartidista d’àmbit local amb participació directa. Un model democràtic més creatiu, amb responsabilitat compartida i de total transparència.

Un model que evolucioni des de l’àmbit local, potenciant els trets fonamentals de cada territori i que valori la diferència com un bé a cuidar i a protegir. On els drets fonamentals com el treball, l’habitatge, l’educació i la sanitat siguin garantits per a tothom, i que condemni qualsevol forma de violència.

Volem potenciar una economia local i regional basada en els recursos de cada zona i en el seu ús sostenible. D’aquesta manera, afavorir la creació de noves estructures i activitats econòmiques, ecològiques, socials i culturals més justes i no dominades pel gran capital. Aquest nou model econòmic requereix altres formes de finançament, com fonts locals i/o regionals amb un control democràtic i transparents. Les diferents cooperatives de Catalunya són exemple d’altres models de finançament, lluny del concepte nefast i de la dinàmica destructiva del món financer global. La terra no és un supermercat.

Respirem l’aire d’un nou procés social completament obert, no tan sols dins el context del moviment 15M. Compartim els brots d’esperança amb moviments visibles i d’altres no tan visibles arreu del món, que aixequen la mateixa pancarta:

JA N’HI HA PROU, ÉS HORA D’UN CANVI!!!

ÉS UNA ETAPA QUE REQUEREIX

PERSISTÈNCIA i FANTASIA, IL·LUSIÓ i CREATIVITAT

ENDAVANT! TOTES JUNTES PODEM!!

http://www.personesindignades/hostalric.com

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s